Contact

Contact Chiro Tsjoef

Vragen of opmerkingen? Aarzel niet om ze te stellen via onderstaand formulier, berichtje op facebook of via ons mailadres: info@chirotsjoef.be

Heb je een vraag voor de leiding van jou zoon/dochter. Dan kun je hun contactgegeven terugvinden onder het tabblad leiding.

info@chirotsjoef.be

Watermolenwal 11

8501 Heule

Chiro Tsjoef
BE17 3630 9625 1221

Vragen? Stel ze gerust!

Stuur gerust een mailtje naar info@chirotsjoef.be

Algmeen

Vragen voor de groepsleiding? Stuur een mailtje naar groepsleiding@chirotsjoef.be of contacteer iemand van de groepsleiding hieronder!

Kirsten Bastin

Mila Pareit

Arno Gonnissen

Betalingen

Heb je vragen in verband met betalingen voor de chiro?

Of zit je met zorgen over betalingen voor de Chiro, zoals het inschrijvingsgeld of het ledenweekend/kamp, aarzel dan niet om ons hierover aan te spreken. Dan bekijken we samen de opties en zorgen we voor een oplossing. Je kan hiervoor steeds terecht bij leiding, groepsleiding, onze volwassen begeleiders of bij onze financieel verantwoordelijke:

Louis Vandekerckhove

Kleren

Heb je vragen over onze Chiro kledij? 
Kijk even op de pagina Uniform, indien je het hier niet vindt contacteer iemand van de leiding of volgende verantwoordelijke:

Arthur Neassens

Marie Degrande

Stien Gonnissen

Verhuur

Wil je graag iets huren van de chiro? Kijk dan even op de pagina verhuur, stuur een mailtje naar info@chirotsjoef.be of contacteer onze verhuurverantwoordelijke Arno Gonnissen. Onze lokalen mogen niet verhuurd worden. 

Trui Bleuze

Luna Vandenbusche

Vragen of opmerkingen over de website? Contacteer dan Arno Gonnissen via: arno.gonnissen@gmail.com