Leiding

Contact Leiding Chiro Tsjoef

Op deze pagina kun je de contactinformatie terugvinden van de leiding en wat meer info over elke afdelingen.

Wil je graag weten of de chiro iets voor jou is? Kijk eens op het tablad Chiro Tsjoef of stel ze gerust aan de leiding!

Per afdeling hebben we een Whatsapp groep waar we alle updates en belangrijke zaken doorsturen. Zit je niet in de Whatsapp groep van je zoon/dochter aarzel niet om de leiding te contacteren.

Onze Afdelingen

(Door te klikken op de afdelingsfiguren kom je bij de contactinformatie van de leiding)

Sloebers (6 tot 8 jaar)

Zit jij in het 1e of 2e laarjaar? Heb je zin om je iedere zondagmiddag rot te amuseren met je kameraden? Dan is deze afdeling echt iets voor jou!

Speelclub (8 tot 10 jaar)

De speelclub is een bende Kids uit het 3e en 4e leerjaar. Ze houden van spelen en kunnen wel eens tegen een stootje. Elke zondag staan ze klaar om te ravotten!

Rakwi's (10 tot 12 jaar)

Zit jij in het 5e of 6e laarjaar? Dan ben jij Rakwi! Op zondag trekken ze naar het bos, het pleintje in de buurt of maken ze hun eigen lokalen onveilig!

Tito's (12 tot 14 jaar)

​De Tito's zijn de zotste jongens en stoerste meisjes van 12 tot 14 jaar! Zij spelen de zotste spelletjes of roddelen over iedereen. En middag plezier gegarandeerd!

Keti's (14 tot 16 jaar)

De Keti's zijn 15-16 jarigen die al eens graag vuile dingen doen en al eens graag wat ruwere spelen trotseren. Vol enthousiasme staan ze dan altijd paraat, een keti is een echte kameraad.

Aspi's (16 tot 18 jaar)

Met hun 16-18 jaar beleven de Aspi's hun laatste jaren als lid binnen de Chiro alvorens ze (eventueel) de overstap naar leiding zijn maken. Ze nemen het er goed van en wisselt hevige spelen af met stevige babbels in het gezelligste hoekje van het lokaal.

Sloebers (6 tot 8 jaar)

Ben jij al zes jaar geworden? Hou je van gekke spelletjes, vuil worden en roepen en tieren zo luid als je kan? Dan ben jij de geknipte Sloeber! Je kan elke zondag van het jaar eens langskomen om mee te spelen (maar kijk natuurlijk eerst even bij 'Agenda')!

Luna Vandenbusche

Sociale Media Verantwoordelijke

Hallo, ik ben Luna. Ik startte mijn chirocarrière als kookploegkindje. Als 5 jarig meisje droomde ik er al van om in de chiro te starten. Ik kon dan ook niet wachten en wilde op kamp dan ook al meespelen met de sloebertjes. Nu ben ik zelf leidster van de sloebertjes, dit doe ik ondertussen al 2 jaar. Ik vind het fantastisch om me over deze kleintjes te ontfermen. Op andere momenten kan je me vinden in de vives in Kortrijk waar ik de opleiding orthopedagogie volg, je kan me ook 2x in de week vinden in de turnzaal als trainster. Vele groetjes Luna!

Renée Horré

Ik ben renée

Ona Vandorpe

Ik ben Ona

Lotte Herreman

Ik ben Lotte

Casper Coussement

Ik ben casper

Speelclub (8 tot 10 jaar)

De speelclub is een bende Kids uit het 3e en 4e leerjaar. Ze houden van spelen en kunnen wel eens tegen een stootje. Elke zondag staan ze klaar om te ravotten!​ De speelclub is een grote groep, maar er is zeker nog plaats voor jou. Hoe meer speelclubbers hoe meer vreugd!

Kirsten Bastin

Groepsleidster

Hey, ik ben Kirsten.
Na 12 jaar als lid in de chiro gezeten te hebben, besloot ik om leiding te worden. Na een jaar speelclub sta ik nu bij de keti’s.
Ik ben volop bezig met mijn opleiding om leerkracht lager onderwijs te worden. In mijn vrije tijd kan je me nog vinden bij speelpleinwerking Wasper of in de judozaal.
Vele groetjes van Kirsten x

Trui Bleuze

Verhuurverantwoordelijke

Ik ben Trui

Anna Van Mierlo

Ik ben Anna

Jurre Vernou

Ik ben Jurre

Leon Duvillier

Ik ben Leon

Rakwi's (10 tot 12 jaar)

​​Zit je in het 5e of 6e leerjaar? Dan ben jij een Rakwi. Ze zijn een groep zotte en actieve jongens en meisjes. Op zondag trekken ze naar het bos, het pleintje in de buurt of maken ze hun eigen lokalen onveilig! Regen en wind houden hun niet tegen om buiten te ravotten. Een verkleedpartijtje, een levensgroot bosspel, ruwe spelen en nog veel meer staan elke zondag op het programma.

Arno Gonnissen

Groepsleider

Hallo, ik ben Arno. Na 16 jaar mee te gaan op kamp, eerst als kookploegkindje en daarna als lid mag ik eindelijk mee als leider. Dit is nu mijn derde jaar in de leiding. En joepie na een jaar tito’s en speelclub  mag ik dit jaar leiding geven aan de Rakwis! Ik zit momenteel in mijn derdejaar industrieel ingenieur aan de Ugent campus Kortijk. Naast de chiro ga ik graag gaan klimmen. Ook hou ik van dingen knutselen. 

Tot zondag!

Egon Nuyttens

Verantwoordelijke snauf

Hey ik ben Egon. Al sinds de sloebers ga ik altijd mee op kamp. Het is mij eerste jaar als leiding en geef vol enthousiasme leiding aan de speelclub. Daarnaast studeer ik ook nog in de Kulak voor burgerlijk ingenieur. Ja kan me ook vinden achter mijn bureau aan het tekenen of dingen solderen.

Thibaud Albers

Hallo, ik ben Thibaud. Vorig jaar was het mijn eerste jaar als leider en toen stond ik bij de rakwi’s , een fantastische bende. Ik kan jullie mededelen dat ik dit jaar nog eens bij de rakwi’s zal staan met dubbel zoveel enthousiasme . We gaan er een fantastisch jaar van maken. Verder zit ik in mijn 2de jaar biotechnologie in HO Gent. Alle tot zondag e!!

Otto Declerq

Heyy gasten! Otto hier, veel van jullie zullen me al kennen als lid. Ik ben dan ook super blij dat ik nu ook leiding mag zijn van Chiro Tsjoef. Ik kan al niet wachten om mij elke zondag volledig te smijten! Dan ook nog het rakwi-weekend en niet te vergeten KAMP. Ik krijg er al instant energie van! Naast de chiro volg ik aan de Kulak mijn eerste jaar geschiedenis. Laten we er een historisch rakwi jaar van maken. Tot zondag!

Bob Henderix

Salut rakwis! Tout va bien? Je suis Bob et j’ai 18 ans. Oei, jullie hebben geen zin in Frans? Dan maar in het Nederlands zeker.. Dat dacht ik al. Hallo rakwis! Alles goed met jullie? Mijn naam is Bob en ik ben 18 jaar. Dat wil zeggen dat dit mijn eerste jaar leiding is dat ik mag geven, en dat aan de rakwis. Ik zit in Frankrijk op school maar ik doe mijn allerbest om er elke zondag voor jullie te zijn zodat we ons rot kunnen amuseren. Op die manier kunnen we er allemaal samen een spetterend jaar van maken. Tot zondag!

Tito's ( 12 tot 14 jaar)

​De Tito's zijn de zotste jongens en stoerste meisjes van 12 tot 14 jaar! Op kamp zetten ze de boel op stelten en doorheen het Chiro-jaar spelen ze de zotste spelletjes waarin de leden verantwoordelijkheid leren kennen, maar toch het kind in hen kunnen laten gaan. ​Bij de tito's is het altijd amusement verzekerd!

Marie Degrande

Verantwoordelijke Kleren

Hallo, ik ben Marie Degrande.
De chiro is reeds 15 jaar mijn tweede thuis. Ik kan er volledig mijzelf zijn. Ik ben afgestudeerd als kapster. Dit jaar ben ik beginnen werken deels als verkoopster en deels als kapster. In de chiro was ik vorig jaar leidster bij de speelclub en dit jaar bij de Tito’s. Ik ben tevens ook hoofdleidster, ik sta altijd paraat voor een praatje. Mijn hobby is turnen. Ik ben ook trainster bij de turnclub en geef graag turnles in de VBS de watermolen.
Doeiii Marie

Stien Gonnissen

Verantwoordelijke kleren

Ik ben Stien

Tuur Delmotte

Ik ben Tuur

Arthur Naessens

Verantwoordelijke kleren

Hallo ik hier
Al negen jaar lang ga ik naar met veel enthousiasme naar de chiro. Het was dan ook altijd een droom om leiding te worden. Nu ben ik het eindelijk en mag ik leiding geven aan de Tito’s. Voor der rest heb ik nog een paar andere hobby’s en rond ik dit jaar mijn schoolcarrière af in de tuinbouwschool (hopelijk). Hopelijk komen er nog veel mooie chiro momenten aan.
Groetjes van ik

Keti's (14 tot 16 jaar)

De Keti's zijn 15-16 jarigen die al eens graag vuile dingen doen en al eens graag wat ruwere spelen trotseren. Op zondagnoen durven ze al eens stoutere dingen doen. Vol enthousiasme staan ze dan altijd paraat, een keti is een echte kameraad!

Louis Vandekerckhove

Financieel verantwoordelijke

Yeet ollemaole. Ik ben Louistje en ben gekend als de enthousiasteling in de leiding. Ik ben al 13 jaar actief in de chiro. 10 jaar als lid en nu mijn derde jaar als leider. Ik heb de voorbije twee jaar speelclub gegeven en dit jaar rakwi’s. Ik studeer voor leerkracht economie & geschiedenis en in mijn vrije tijd speel ik badminton. Ook ga ik graag eens feesten en ben ik volop een levensgenieter. Tot slot werk ik ook als jobstudent bij een tuinman.Vele groetjes van Louistje x

Hannah Bommarez

Ellooooo, hannah hier! Al van vele jaren wordt zondag vrijgehouden voor de chiro! Zowel als gastje als leiding beleef in in Chiro Tsjoef de gekste dingen. Dit jaar wordt mijn 3de jaar als leiding en sta ik bijjjjjjjj de KETI’s!!! Ik zie het dan ook helemaal zitten. Buiten chiro studeer ik in Leuven voor kine dussss bij pijntjes groot of klein kan je steeds bij mij zijn! Je herkend me aan mijn bijna nooit verdwijnende lach ;)) 

Allee tbeste eh en tot de volgende!

Mila Pareit

Groepsleidster

Heyhey ik ben Mila 🙂

Ik zit al sinds mijn zesde levensjaar in de Chiro en dit is dan ook mijn tweede thuis. Vorig jaar gaf ik leiding aan de tito’s en nu aan de lieftallige speelclubbers. Daarnaast studeer ik ook nog Wellbeing & vitaliteitsmanagement in Vives Kortrijk (neen Hannah ik ga geen welness openen). Buiten de Chiro dans ik graag en lees ik ook graag eens een boek (jaja saaaaaai maar endan). 

Ale tot zondag, knuffels (ga daarvoor naar Myrthe) 

Aspi's (16 tot 18 jaar)

Met hun 16-18 jaar beleven de Aspi's hun laatste jaren als lid binnen de Chiro alvorens ze (eventueel) de overstap naar leiding zijn maken. ​De oudste afdeling neemt het er goed van en wisselt hevige spelen af met stevige babbels in het gezelligste hoekje van het lokaal. Ook al zijn ze de oudsten, toch leven ze zich heel graag uit in een spannende zoektocht, een grappig verkleedpartijtje, een uitdagend vragenspel of een levensgroot gezelschapsspel.

Ward Vincke

Hallo Heule,
Ward hier, ik kan met trots zeggen dat ik al van de sloebers deel uit maak van Chiro Tsjoef. Momenteel ben ik bezig met mijn derde jaar als leiding bij de WAANZINNIGE Tito’s. Momenteel volg ik de opleiding maatschappelijk werk in de VIVES in Kortrijk.
Je kan me ook soms terugvinden in de Colruyt hier ben ik vaak zeer druk en hard aan het werk.
Groetjes Ward

Austin Vanneste

Hallo, ik ben austin, ik zit sinds de rakwi’s in de chiro en nu is het mijn 3de jaar als leiding. Ik ben gestart bij de sloebers en sta nu bij de Aspi’s. Na de chiro heb ik ook nog een andere hobby namelijk voetbal.

Rana D'Hane

Hallo, ik ben Rana. Na mijn eerste jaar als rakwileiding heb ik ditmaal gekozen voor de sloebertjes. Doorheen de week kan je me vinden in Gent. Daar studeer ik namelijk voor kinesist aan de UGent. Een mindere eigenschap van mezelf is dat ik redelijk tam ben, maar dat is omdat ik de Chirozondag alles wil kunnen geven 🙂 Naast de chiro kan je me ook iedere zaterdagmiddag vinden in Madame Croquo om jullie overheerlijke croques, etc te serveren. Twijfel zeker niet om eens te passeren! 

Vele groetjes de kleinste, maar toch wel tofste leidster xp

Volwassen begeleiders (VB's)

Achter een Chirowerking staat er een vurig supporter: de volwassen begeleid(st)ers. Hij of zij probeert de leiding bij te staan met alles wat ze doen. Helpt waar nodig en neemt ook enkele taken op zich die voor de leiding wat te veel of te ingewikkeld zijn. Kortom degene waar de leiding altijd kan op rekenen!

Sander Tassaert

Volwassen begeleider

Ik ben Sander, VB van chiro Tsjoef.

Suzanne Van Hooreweder

Volwassen begeleider

Ik ben Suzanne, VB van chiro Tsjoef.